Hallo ik ben pleun! Ik ben geboren op 6 oktober 2005, dus ik ben 11 jaar oud.

Ik turn 5 dagen per week. Op maandag, woensdagochtend en woensdagmiddag, op donderdag, op vrijdag en op zondag. in totaal train ik 21 uur per week, gelukkig doe ik het heel graag ;). Ik train altijd samen met Julie van Kempen, Jessy Gravenbeek, Lotte den Braver en Britt van der Veer.  We hebben veel lol samen. Ik word getraind door Willemijn Niemeyer en soms ook Marco Niemeyer. Ik ben dit jaar jeugd 1 in de N1.

Ik ben begonnen met turnen toen ik bijna 5 was samen met mijn vriendin Aimee. Aimee zit zelfs bij mij in de klas. We zitten allebei bij Turn4U in Utrecht. Summer zit ook bij mij in de klas, zij turnde samen met Aimee.

Naast turnen hou ik van shoppen, trampoline springen, knutselen en lezen (als ik een leuk boek heb) en ik ben gek op muziek luisteren. Ik heb een broer van 12 jaar, hij heet Obbe en zit op voetbal. Onze hond heet Tibby, onze poes heet Pippa en onze kat heet Bobbie.

Ik zou het heel leuk vinden als je hieronder een berichtje achterlaat op mijn blog!!!!11391415_718779574914719_2165680491056730992_n

67 responses »

  1. Zie hoe je maar blijft groeien in t turnen en gewoon…En vooral met veel plezier je leven leid! Met papa en mama en obbe en de dierenvoer! Kijk regelmatig op je blog en zie ook weleens wat op fb voorbij komen! Blijf zo doorgaan schat! Je bent een echte topper! Veel liefs Laura!(waar mama vroeger voor werk vaak kwam,weet je nog…Mis haar verhalen over jou wel hoor!) Xxxx

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s