Finale NK

Standard

Hoi allemaal,

Vandaag heb ik de finale geturnd van mijn groep (Pupil 2 N1). Ik was een beetje voorzichtig en had niet echt mijn dag. Ik ben vierde geworden. Sprong ging wel goed. Op de brug was ik te voorzichtig. In de halve finale ging dat veel beter. De balk ging wel goed, iets teveel wiebeltjes. Vloer ging ook best goed, alleen handstand heffen lukte niet. Ik snapte de score van de vloer niet. Die was heel erg laag. Mijn trainers ook niet. Uiteindelijk scheelde het 0,049 punten met de derde plek. Dat is wel jammer. Maar ik ga nu weer lekker hard trainen voor de toestelfinales. Ik wil de andere meiden die hebben gewonnen van harte feliciteren! Groetjes Pleun

2 responses »

  1. Hoi Pleun!

    Super jammer dat je niet in de prijzen bent gevallen, dat het niet je dag was. Maar 4e van Nederland is supergoed! Je kan echt supergoed turnen, ik snap ook niet waarom vloer zo ‘laag’ is, je had een hele mooie oefening. Maar heel veel succes in je toestelfinales ❤️ Ik kan niet wachten om je te zien in Jeugd 1 N1 (dat ga je doen?). 😘

    Xo Celine

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s