Halve finale!

Standard

Hoi, gisteren had ik de halve finale. Daarbij kon ik me ook plaatsen voor de toetselfinales. Ik ben eerste geworden, joehoe! Ik was wel 2 keer gevallen van de balk maar ik heb wel toestelfinales op de andere drie toestellen (vloer, brug en sprong). Als ik niet van de balk was gevallen had ik daar ook de toestelfinale op gehaald. Ik viel twee keer, dat is wel balen. Het ging verder wel heel goed. Daarna had ik een feestje van Aimee en Summer bleef slapen. Supergezellig. Bedankt voor alle leuke berichtjes en reacties van iedereen! Groetjes Pleun.

Ik had trouwens voor het eerst make-up op met de wedstrijd. Op zich staat dat best wel mooi!

13086914_955507877902454_535254182971031708_o

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s