Weer aan het trainen voor het nieuwe seizoen!

Standard

Hallo, ik ben op vakantie geweest. Het was heel leuk. Ik heb lekker gezwommen in een riviertje in Frankrijk met een stroming. Ik ben nu weer aan het trainen bij Turn4u. Ik ga zaterdag naar de test voor de districtstraining waar ik vorig jaar ook aan mee heb gedaan. Als ik het haal mag ik weer meedoen.  De handstand op de balk en ook de flikflak op de balk gaan heel goed. Frida heeft een filmpje gemaakt, leuk! Het turnpakje heeft mijn moeder gemaakt. Knap he!

One response »

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s