Achtste finale N1 instap, Wieringerwerf

Standard

Hallo,

Gisteren moest ik vroeg op. Met mama naar Wieringerwerf. Het ging goed! Alleen de balk was wat minder. Maar ik ben wel eerste geworden in mijn baan en tweede op punten. Op de brug lukte de losom tot handstand weer. Het was heel leuk, ik kreeg een hele mooie medaille!

De uitslagen staan hier.

Doei, Pleun

One response »

  1. Hallo Pleun,

    Wij zaten naar de Olympische Spelen te kijken en kregen van jouw moeder iedere keer door wat je voor punten had en wat je aan het doen was. Erg spannend vonden wij het. Het leek wel of jij in Rusland was. Wij vinden jou toch zo goed. Je doet het zo maar allemaal. Er was een meisje van 15 aan het kunstschaatsen, die had altijd op hoog niveau geturnd. Maakte prachtige sprongen.
    Lieve Pleun, je bent een kanjer!
    Liefs van opa Wim en oma Willemien.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s