Halve finale NK

Standard

Vandaag heb ik de halve finale voor de NK geturnd. Ik ben derde geworden! Het ging niet allemaal even goed. Op de balk was ik even de weg kwijt. Ik was namelijk heel zenuwachtig. Daarna ging het wel goed. Ik ben dus derde geworden en ga 14 juni de finale meerkamp turnen en 15 juni mag ik in ieder geval de rekstok toestelfinale doen. Op de rekstok had ik een hele hoge score van 14.750! Ik kreeg een mooie medaille. Van opa en oma heb ik een mooie beker gekregen.

De uitslagen staan hier.

 

One response »

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s