Nederlands kampioen op de rekstok en derde van Nederland op de meerkamp!

Standard

Pleun ligt al te slapen dus ze mag hier zelf morgen wat intikken maar in ieder geval zijn papa, mama, Obbe en de rest van de familie, vrienden en alle trainers en turn(st)ers enorm trots! Pleun heeft dit weekend de bronzen plak behaald op de NK Turnen instap N1 (meerkamp zaterdag) en een gouden plak op haar favoriete toestel de brug (toestelfinale zondag). Gefeliciteerd toppertje!

Hallo, mijn vader had dit eerst geschreven omdat ik al in bed lag. Dus daarom doe ik het nu. Het was heel spannend op de NK finale. Ik ben niet gevallen van de balk! Ik werd derde en er zat maar 0,15 verschil met de tweede plaats. Ik ben superblij. Zondag ging heel goed met de toestelfinale.


One response »

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s