Laatste wedstrijd in Deventer

Standard

Hallo, gisteren heb ik de laatste wedstrijd van dit seizoen geturnd. Samen met Britt, Pollie en Noa deed ik mee aan de FAME SVOD OPEN in Deventer. Bij de meerkamp zijn we tweede geworden met ons team en ik ben individueel eerste geworden.

Het was heel leuk. Ik vond het leuk om nieuwe oefeningen te doen die ik ook volgend jaar ga doen. Er deden ook veel andere landen mee. Een meisje uit Tsjechië was heel goed. Dit was de laatste wedstrijd dus moet ik heeeeeel lang wachten. Fijne vakantie voor iedereen alvast!

One response »

  1. Hallo Pleun, wat een verrassingen zagen we. Allemaal nieuwe dingen. Dubbele rekstok en op de brug was je keigoed, al die sprongen. Fantastisch.
    Je hebt nu wel even rust verdient en lekker op je gemak oefenen in de tuin.
    Liefs van opa Wim en oma Willemien.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s