Terug van vakantie

Standard

Hallo, ik ben terug van vakantie en weer aan het turnen. Deze week zijn we gestart met zware krachttraining maar wel heel leuk.

We zijn op vakantie naar Zwitserland en Frankrijk geweest. In Frankrijk hebben we een Canyoning tocht gemaakt. Superleuk, kijk maar (de eerste dat ben ik!):

2 responses »

  1. Hoi Pleun wauw wat een kracht heb je toch en angst zie ik ook nooit bij je! Vind super stoer en ben echt fan van je! Kon jij maar innieminnie kracht aan mij geven he dan kon jou mama mij ook beter “trainen”! Ik blijf je site trouw volgen! Vond je vakantie filmpje ook al zo stoer!! Leek mij ook leuk om te doen! Sucses met de club actie. Hoop dat t lukt want in jou zie ik de volgende gouden plak al komen 😉 liefs laura

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s