1/4 finale NK in Hengelo

Standard

Vandaag had ik de kwartfinale. Ik ben 3e geworden en stiekem baal ik er wel een beetje van, want ik stond na 3 toestellen voor met 1,5 punt, maar bij de vloer ging ik over de lijn en ik dacht dat ik dan 1 punt aftrek zou hebben, daarna durfde ik ook niet meer 2 flakfliks te doen, omdat ik dan weer bang was weer over de lijn te gaan. Later hoorde ik dat het maar 0,1 punt aftrek is als je over de lijn gaat en de eerst plek had maar 0,08 punten meer gehaald in de eindscore dan ik, dus….. Maar wel heel leuk voor Esmée dat ze heeft gewonnen. Ik ben wel supertrots op mijn 14.4 op de balk!!!

One response »

  1. Ik ben pleun ( haha ik heet ook pleun ) en ben pupil 2 n2 en ik ben een supergrote fan van jou. Jij doet eigenlijk veel moeilijkere dingen dan mij terwijl je een jaar jonger bent. Alles in een samengevat: ik ben een super grote dan van jou en ik volg je altijd!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s