Test OJTS

Standard

Hoi, ik heb vorige week meegedaan aan de OJTS test. OJTS is Oranje Jong Talenten Selectie. Ik was drie keer gevallen, twee keer op de rekstok en een keer op de balk. Het liep niet helemaal lekker. Het was een beetje rommelig in de zaal. Toen ik de handstand 21 seconden moest doen was er allemaal gestamp om me heen van kinderen die net binnen kwamen. Best moeilijk is het dan als de vloer beweegt. Maar het was toch heel leuk om mee te doen. De uitslag moet ik nog krijgen. Als ik niet door ben dan ga ik hard doortrainen en mag ik in december geloof ik nog een keer meedoen.

Groetjes Pleun

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s