Yesssss… gehaald!

Standard

Hoi, ik kwam vandaag op de training en er hingen allemaal vlaggetjes en slingers. Ik dacht: er is vast iemand jarig of zo. Toen vertelde Marco dat de uitslag binnen was van de OJTS (dat is Oranje Jong Talenten Selectie). Hij vertelde dat je 60 procent moest scoren. Ennnnn….. ik had 62,1%. Ik ben ook op de foto geweest voor de krant maar ik weet niet zeker of het in de krant komt.

Ik ben in ieder geval superblij. Ik weet eigenlijk nog niet zo goed wat het inhoudt maar wel dat ik vaker naar Heerenveen moet voor een training. Dat lijkt me heel leuk. En nu moet ik snel naar bed van m’n vader en moeder. Doei!

Groetjes Pleun

5 responses »

  1. Hoi Pleun gefeliciteerd en wat knap! Mama vertelde het mij en wauw dat je nu al zo ver bent gekomen dat je bij jong oranje in Heerenveen mag gaan trainen! Daar mag je wel heel trots op zijn! Groetjes Laura

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s