Eindelijk weer een keer een wedstrijd!

Standard

Hallo,

Hier heb ik zo hard voor geoefend. Eindelijk een wedstrijd, de eerste van dit seizoen. Ik moest als eerste op de balk en die ging helemaal goed. Ik had er de hoogste score op van al mijn scores. Ik vind het heel leuk dat ik dit jaar samen met Julie van Kempen wedstrijden turn en dat ze bij Turn4U is gekomen. Ik heb er een vriendin bij!

 

2 responses »

  1. Fantastisch Pleun. Keigoed. Oma Willemien is weer super trots op je. Leuk dat je er weer een turn-vriendin bij hebt. Liefs van oma.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s