Het was Fantastic!

Standard

Hoi, ik ben twee dagen bij Fantastics Gymnastics geweest in Ahoy. Ik mocht vrijdag al oefenen. Gisteren heb ik de teamwedstrijd gedaan met Frederique, Nneka, Daimy en Jessy, het team van Midwest. We werden vierde en het was erg leuk en gezellig. Vandaag de toestelfinales. Ik heb goud op de rekstok, zilver op de balk en zilver op de vloer!!! Op sprong werd ik vijfde. Ik ben superblij. Volgende week doe ik nog mee in Deventer bij de wedstrijd van SVOD. Groetjes Pleun. De uitslagen staan hier.

One response »

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s