ojts test 2015

Standard

Afgelopen zondag heb ik de OJTS test gedaan (Oranje Jong Talenten Selectie). De test bestaat uit allemaal losse oefeningen en daarvoor krijg je punten. Voor de moeilijkere oefeningen krijg je een hogere score. Ik begon met het onderdeel trampoline, daarna kracht, daarna lenigheid, toen brug, toen balk en als laatste vloer. Voor mijn gevoel ging het best goed. Je moet een score halen van 60% of hoger, dan ben je door. Bij een score tussen de 50% en de 60% mag je het in December nog een keer proberen. Nu maar hopen dat ik door ben….. Hier het filmpje van de test.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s