3 responses »

  1. Hoi Pleun nou dat is een prachtig begin zeg van t nieuwe seizoen!! Dat beloofd nog een hoop 😉
    Nog bedankt voor de kaart die ik van jou en mama kreeg, lief je ook aan mij denkt, ik mis mama haar verhalen wel hoor over je wedstrijden en waar je allemaal komt! Maar ik blijf je ook nu nov gewoon volgen en de filmpjes bekijken! Want kon ik maar 1% wat jij kan he hahaha! Vibd je echt zo topper en kost je veel tijd, energie en denk ook keuzes maken maar hoorde van mama altijd dat je altijd met zoveel plezier doet en daar gaat t naast t winnen natuurlijk ook om en dat zie ik ook wel!! Je mag trots zijn meissie!! Heel veel sucses en de beste wensen in nieuwe seizoen en sowieso in 2016!! Veel liefs laura

  2. Hoi pleun knap hoor hoe jij zelf steeds weer blijft verbeteren maar ook met hoeveel plezier je het doet en dan ook nog in de top zit!
    Kortom hoop dat je er zoveel lol in mag blijven houden en ik blijf je volgen!!! Liefs thuis ook! Dikke kus zeker één van je grootste fans 🙂
    Laura

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s