1/8e finale NK vandaag

Standard

Vanochtend moest ik al vroeg in Amsterdam zijn voor de 1/8e finale. Ik begon op vloer, ging best goed, maar zijn ook wat dingetjes die ik kan verbeteren. Wel uiteindelijk 2e op vloer geworden. Ben ik heel blij mee. Sprong ging daarna goed. Bij het inturnen bij de rekstok ging het niet goed. Ik sloeg steeds door als ik in de handstand stond. Ik had het toen ook wel even moeilijk. Maar tijdens de wedstrijd zelf ging het opeens allemaal goed. Zo blij dat ik was!! Daarna op de balk ben ik niet gevallen en heb de dubbele flikflak gedaan. En toen stond ik opeens 1e!! Superblij met goud 🙂

One response »

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s